20 Ağustos 2014 Çarşamba

Sharp's Sprint-bound Aquos Crystal Telefon

Sharp's Sprint-bound Aquos Crystal Telefon  Özellikleri ve Tüm Detaylar


Eğer onun makinesi açtığınızda Sprint yaklaşan Aquos Kristal akıllı telefonunuz hakkında en çarpıcı şey, yalnızca netleşiyor. Onun çerçevesi, ekranı çevreleyen çerçeve, neredeyse görünmez olur o zaman. 
Gözün bir hile diyoruz, ama 8-megapiksel kamera sensörü, görüntü neredeyse mükemmel arka planına uygun zaman, ekranı çevreleyen bu birkaç milimetre fark etmek çok zor. 
Kenardan kenara "çerçevesiz" ekranı telefonun en büyük satış noktasıdır. Yerine ince bir telefonun elektronik bir pencere tutuyorsun gibi zamanlarda görünüyor. 

Kameranın kapalı, ancak, ekran gayrimenkul bahçe-çeşitli Android smartphone o kadar da farklı görünmüyor. 

Ama TV yapımcısı Sharp tarafından üretilen Aquos Kristal, aynı zamanda bir Google Nexus 5 gibi bir şey plasticky hissediyorum bir adım kalmış bir tasarıma sahiptir. 

Beyaz, siyah, pembe veya mavi kullanılabilir telefonun arka, telefonun 140 gram hefting zaman tatmin edici bir doku sağlar biraz çukurlu yüzeye sahiptir. 

5-inç, 1280 x 780 piksel yüksek çözünürlüklü ekran göz haşhaş ve Android Kitkat 4.4.2 bir çırpıda navigasyon yapar. Şimdi bir işlev çağrıldığında Clip ile, üstünde bir parmak slayt ve online görüntüleri paylaşmak için kendi URL ile birlikte bir ekran görüntüsü almak. 

Ayrıca 1.2 GHz dört çekirdekli Qualcomm Snapdragon işlemciye, 1.5 GB RAM, 8 GB ROM ve Sharp üç gün sürebilir diyor 2.040-mAh lityum-iyon pil var. 

Telefon özgün durumuna sıkıştırılmış ses geri tasarlanmış Harman Kardon Clari-Fi teknolojisi, ses şaşırtıcı derecede iyi sayesinde vardır.
Sprint müşterileri ABD'de olsa da, sadece Japonya'daki kullanıcılara sunulmakta olan Aquos Kristal-serbest Harman Kardon Oniks Stüdyo Bluetooth kablosuz hoparlör hakkında en iyi şeylerden biri mahrum olacak. 

Bu pizza-boy hoparlör kaygan dairesel çizgileri ve güçlü bir bas vardır. Çok hantal taşımak için ise, o değişen telefonlarına gelince çitin üzerinde Japonca için büyük bir teşviktir bu. 

Aquos Kristal rakip taşıyıcıları NTT DoCoMo ve KDDI bu geçiş sunulan indirimler ile, SoftBank Cep mağazalarında 29 Ağustos tarihinde Japonya'da başlattı. 

SoftBank iki yıllık sözleşme imzalamak yeni müşteriler için ücretsiz telefon sunuyor. Sprint hemen bilgi fiyatlandırma için bir istek cevap vermedi. 

"Bu SoftBank Grubu ve yalnız sadece SoftBank Mobile için bir yakışıklı olduğundan, biz ölçek bazı ekonomileri elde edebiliyoruz," bir SoftBank sözcüsü SoftBank ve Sprint kombine 85 milyon aboneye sahip olduğunu sözlerine ekledi. 

Geçen yıl Sprint satın SoftBank, müşterilerine ABD paketlenmiş bir hoparlör veriyor değil ise, en az App Geçir bir aylık ücret karşılığında müşterilerin popüler uygulamalar ve oyunlar veren bir abonelik hizmeti alacak. 

Sprint 4,99 $ aylık App pas sunuyor. Kullanıcılar in-app alımları için ücretsiz popüler uygulamalar ve iki cihaz arasında oyunlarına erişimi yanı sıra kredi 5 $ olarak her ay olsun. 

Onun rekabet gücünü artırmak için çalışır gibi yeni CEO Marcelo Claure altında, Sprint Aquos Crystal üzerindeki umutların en azından bazı bağlamış durumda. Bu analisti Chetan Sharma göre, yakında daha fazla müşteriye sahip olabilir ikinci çeyreğinde ve T-Mobile ABD'de 220.000 aboneye kaybetti. 

O T-Mobile için verdiği teklifi terk yana, Sprint agresif fiyatlandırma planları üzerinde odakladı etti. Pazartesi günü AT & T ve Verizon Wireless ile karşılaştırıldığında aynı veya daha düşük fiyata çift yüksek hızlı veri sunmak paylaşılan veri planlarını açıkladı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder